E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek főoldlára
Hair-Line Fodrászkonferencia 2011
2011. 04. 13., 09:36   |  Utoljára módosítva: 2011. 04. 13., 11:30

Merész, egyedi, formabontó, összetett és végtelenül kreatív. A Hair-Line Kft. rendezte fodrászkonferencián a Kemon és Alfaparf márka hazai és nemzetközi csapatainak munkáit egy egész napon keresztül csodálhattuk a budapesti Belvárosi Színházban. A hajkreációk nőiesek és vagányak voltak, a vágások az aktuális trendeknek megfelelően igazán éltek, mindezt pedig több mint félszáz modell prezentálta ötszáz fodrásznak.

Az inspiráció dús napot a Kemon délelőtti blokkja nyitotta. A legújabb, 2011-es Italian Touch kollekciót ez alkalommal két elgondolásban is a színpadon láthatták a fodrászok. Egyrészről a magyarországi Kemon szaktanácsadói: Siklósi Mónika, Prikler Szabolcs és Drucza András mutatta be sajátos olasz érintését, másodsorban pedig az eredeti kollekció egyik fő kreátora, Angelo Labriola olasz stylist értelmezte újra a frizurákat. Hajvágásaik tökéletesek, feltűzéseik pedig végtelenül nőiesek voltak, akárcsak az alapelgondolásban.

Fátrai Krisztina munkáját két blokkban is megcsodálhattuk. A szeminárium slusszpoénjaként a fodrászmester egy ikerpáron mutatta be, miként alakíthatunk ki egy arcformához két teljesen eltérő frizurát: az eredmény két karakterből és egy "azonos" mosolyból állt. A szemináriumot show követte, Fátrai Krisztina gigantikus hajkölteményeket vitt színre, mely kollekcióban a fél méter magas frizurák domináltak. Egy-egy feltűzést a nézők is lépésről-lépésre megismerhettek, hiszen a színpadon egy lazább kontyot és egy extrémebb feltűzést is elkészített.

A délutánt az Alfaparf szalontrénerei nyitották Funky Dolls kollekciójukkal, amit egy pörgős show keretében mutattak be. A balerinák és funky táncosok kontyai és trendi hajvágásai után Molnár Joli és Dröszler László végtelen történetébe csöppentünk, egy látványos lézershow-val elkezdődött a Neverending Story. Az Alfaparf oktató- és bemutatófodrászai a Londonban tanult vágástechnikák alapján alkotta meg saját trendkollekcióját.


A nap záróeseményeként egy újabb nemzetközi kavalkád várt a nézőkre az Alfaparf InterNations blokkjában. Előbb Viola Dóra, az Alfaparf magyarországi szakmai vezetője mutatta be Folding kollekcióját, amit a hasonló elnevezésű háromszög-formás építkezési stílus inspirált. A nemzetköziséget a spanyol Ramiro Mata team adta, akik a Grotesque és Retour kollekciót állították színpadra, annak tökéletes festés- és vágástechnikájával, feltűzési sajátságaival. Fináléként Viola Dóra és Ramiro Mata fantáziakontyait láthattuk.

További képek a rendezvények rovatunkban!

Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj
Jelenleg nincs hozzászólás!
vissza a lap tetjére vissza a cikkek főoldlára
© 2005-2020 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink