E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek főoldlára
Wella Forte bemutató
2009. 09. 26., 09:07   |  Utoljára módosítva: 2009. 09. 26., 09:52

A hajformázásban szakértő Wella forradalmi újítással áll elő az otthoni hajformázás területén: új termékcsaládja, a Wella Forte hajhosszra szabottan biztosít erős tartást minden frizurának.

Az új termékcsaládot Sascha Breuer a Wella nemzetközi nagykövete, mesterfodrász és Tari Annamária pszichológus muttatta be magyarországon.

Az új Wella Forte család az egyetlen olyan hajformázó termékcsalád, amely egyénre szabottan, kifejezetten a haj hosszának megfelelően ajánl hajformázó termékeket. Dr. Rene Rust a Wella vezető tudósa szerint a hajhossznak megfelelő hajformázó termék kiválasztása elengedhetetlen az időtálló és erős tartású frizura megalkotásához. "A jó tartás a haj hosszúságán és esésén múlik. Minél hosszabb a haj, annál nagyobb a súlya, tehát a hajformázóknak annál erősebben kell tartania azt. A rövid hajnak kisebb a tömege, ezért olyan termékre van szükség, amely megtartja a haj formáját anélkül, hogy elnehezítené azt. A középhosszú haj a legtrükkösebb: a hossza miatt a legkönnyebben alakítható, de különösen érzékeny a szélre; ez a hajhossz kivételes odafigyelést igényel."

Dr. Rust hozzátette: "Sascha Breuerrel, a Wella nemzetközi nagykövetével való együttműködésünk célja az volt, hogy megfeleljünk minden egyes hajhossz speciális igényeinek. Ezt a Wella Forte termékcsalád megfelelő összetételével érjük el, biztosítva az elnehezítés nélküli erős tartást. Nem a kemény, már-már "ropogós" haj a cél, hanem az, hogy a válogatott polimerek elegyével személyre szabott megoldást érjünk el. A Wella Forte nemcsak az erős tartáshoz járul hozzá, hanem fényt ad a hosszú hajnak, segít kiemelni annak előnyeit és színét; volument ad közepesen hosszú hajnak, a rövidnek pedig formát - egyszóval mindenkinek csodálatosan kifinomult külsőt kölcsönöz a mindennapokban."

Sascha Breuer, Wella nemzetközi nagykövete szerint: "A fodrászszalonba betérő vendégek megbíznak a fodrászukban, hisz ő mindig a hajhosszuknak megfelelő tartást biztosító terméket ajánlja nekik. A nők főleg akkor vannak gondban, ha az otthoni formázáshoz saját maguknak kell hajformázót választaniuk. Ezért nagyszerű megoldás egy hajhosszra szabott, erős tartást biztosító termékcsalád, amely megkönnyít a választást."


Sascha Breuer egyike a világ legfiatalabb vezető hajszobrászainak. Karrierje 1991-ben kezdődött, és Európában igazi újítóként vált híressé valamint a piac egyik legkeresettebb fodrászává, kreativitásának és tökéletességre való törekvésének köszönhetően. Sascha 2005 óta dolgozik együtt a Wellával, mint a márka nemzetközi nagykövete.

Sascha jelenleg Londonban él, de az egész világon vállal felkéréseket, beleértve számos nagy tiszteletnek örvendő divat és zenei trend magazint, mint például a Vogue, ELLE, Harpers Bazaar, Tank, GQ, Marie Claire, Vanity Fair, Nylon és a Wallpaper, valamint olyan vezető divatfotósokkal dolgozik együtt, mint Rankin és Donald Christie.

A milánói, párizsi és londoni divathetek rendszeres látogatója, és olyan szupermodellek hajszobrásza, mint Eva Hertzigova, Elle McPherson, Naomi Campbell vagy Jerry Hall (a Rolling Stones énekesének, Mick Jaggernek korábbi felesége). A modellek mellett Saschanak a legkülönfélébb hírességekből álló ügyfélköre is van, például Tori Amos, a Chemical Brothers, Gabrielle, Melanie B vagy Helena Bonham Carter.

A magánszemélyeken kívül vállalati ügyfelei között jól ismert cégek találhatók, úgy, mint a Swarovski, Marks & Spencer, Laura Ashley, és a French Connection.


Az új Wella Forte termékcsalád három kollekcióból áll a különböző hajhossznak megfelelő típusokra: Nagyon erős tartás (Very Strong Hold) rövid hajra, Szuper erős tartás (Super Strong Hold) közepes hosszúságú hajra és Maximális (Maximum Hold) tartás hosszú hajra.


Rövid haj

A Nagyon erős tartást hajzselé, hajhab és hajlakk biztosítja, melyek összetétele a megfelelő mennyiségű polimereket tartalmazza, hogy a kívánt forma hosszantartó legyen anélkül, hogy a haj merevvé, elnehezültté válna.

Rövid hajról: viselőjétől függően utalhat komolyságra és vagányságra. Sok rövid hajúnál az egyetlen fontos szempont a kezelhetőség és a kényelem. Ezzel ellentétben a gondosan vágott, stílusosan formázott rövid haj, nagy odafigyelést igényel, viselője feltehetően sokat foglalkozik a külsejével, és nem sajnál pénzt is áldozni arra, hogy jól nézzen ki.


Közepes hosszúságú haj

A félhosszú haj Szuper erős tartest igényel, amely ellensúlyozza a hosszabb haj rugalmas mozgását. A kollekció hajhabot, hajlakkot és habbá átalakuló hajformázó folyadékot tartalmaz, melyek egységesen erős tartást biztosítanak a félhosszú hajnak egész napra, legyen az egyszerűen egyenes, copfba kötött, vagy lazán felfogott. A hajformázó folyadék könnyed összetételének köszönhetően egyaránt használható nedves és száraz hajon is.

A közepesen hosszú hajról: A félhosszú frizura viselője középúton áll. Nem tud, vagy nem is akar dönteni a csábító hosszú és a radikálisan rövid között. Ez egyes esetekben tükrözhet döntésképtelenséget, de általában véve azok a nők választják a félhosszú frizurákat, akik szeretik a változatosságot. Igazi kaméleonok.Hosszú haj

A Hosszú Hajra kollekció termékeit a Maximális tartásért alkották meg, mivel ezek a haj súlyának ellenállva segítenek a frizura kontrollálásában és megtartásában. Használatukkal a haj dúsnak és fényesen simának hat.

A hosszú hajról: A hosszú haj mindig is a vonzerőt szimbolizálta, és fontos része volt a női fegyvertárnak. A hosszú haj az életszakaszhoz is köthető, hiszen általában a fiatal, házasság előtt álló nők hordanak hosszú hajat. Idősebb nőknél pedig megszokott a rövidre vágott frizura, így a 40 feletti hosszú hajú nőkről sokan feltételezik, hogy a felnőtté válás ellen küzdenek.

A hosszú hajú nők, egy része haja szexuális vonzerejére alapoz, azonban a hosszú haj az illető bohém lelkületét, vagy a konvencióktól való szabadságát is jelképezheti számukra."A jelenlegi trendek a karakteres, egyéni stílus felé mutatnak, így a hajhossznak megfelelő hajformázó termékek különös jelentőséget kapnak. Amikor egy vendég eljön hozzám, konkrét elképzelése van arról, hogy milyen stílust szeretne. Ezek a termékek garantálják a nőknek azt, hogy magabiztosan viselhessék frizurájukat, mintha a fodrászuk egész nap kéznél lenne." - tette hozzá Sascha.

Az új Wella Forte kollekciók októbertől kaphatók a boltokban 849 Ft-os, a karácsonyi ajándékcsomagok pedig 1799 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A kiskereskedői árak ettől eltérhetnek.

Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj
Jelenleg nincs hozzászólás!
vissza a lap tetjére vissza a cikkek főoldlára
© 2005-2018 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink