E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek főoldlára
Hajtrendek 2009
Csapó László  |   2009. 03. 27., 11:22   |  Utoljára módosítva: 2009. 04. 01., 18:09


2008-ban egyértelműen a rövid haj volt a trendi. Ez a vonal az idei évben is tovább él. Azonban aki divatos akar maradni annak az extremitástól sem szabad elzárkóznia. Ugyanis a lányoknak vagy a rövidnél is rövidebb frizurát kell választaniuk, vagy ismét megnövesztik és a hosszú fürtökre voksolnak. Idén a hullámos haj, a nagyon egyenes frizura, valamint a szűzies hajkoronák lesznek a követendő hajstílusok. A legtrendibb női hajfazonok a vállalkozó kedvűeknek a Cropped- Bop típus, és a Pixie fazon, a kevésbé vállalkozó típusoknak a hosszú haj. A legmeghatározóbb női hajszín a peroxid szőke. Az extrémen rövid haj lehet elegánsan nőies, vagy fiúsabbra nyírt fazon is.

Az idei divat gondol a bátortalanabb hölgyekre is. Nekik a hosszú hajat ajánlják, persze itt is a két végletet állítják a középpontba. Vagyis a haj legyen extrém egyenes, vagy nagyon hullámos.


A Wella Professionals négy új irányzata is meghatározó lesz

Az Utópia fantázia névre hallgató hajtípus egyszerre nőies és határozott vonalú. Az állig érő fazonja a jövőbeli nőt ábrázolja, ám a lekerített vonalak mégis bájossá teszik. Színeiben a tiszta elegancia jelenik meg, mint hideg szőke, pasztell árnyalatok és krémszínek.

A De-Lush hajforma a határtalan energiáról, az életszeretetről szól. Ez a típus nem az extremitásával vonja magára a figyelmet, sokkal inkább nőies, könnyed, vonalaival. Színeiben inkább a meleg árnyalatok a dominánsok, mint az arany, a barna és a rézszín keverékei.

Az Intersexion frizurában karizmatikus sikkel és plasztikus formákkal rajzolódik ki a határozottság és a gyengédség. Rövid hajviselet jellemzi ezt az irányt, ami azonban lehet göndör, egyenes, kerek vagy szögletes, a lényeg csak annyi, hogy formázott legyen! Szőke és sötétbarna hajszínnel egyaránt jól mutatnak.

A Virtual Life hajkoronában keveredik a virtuális világ a realitás mezejével. Leginkább a színek és árnyalatok keverése dominál itt. A színvilágában is a legjelentősebb az, hogy aki rá néz, annak elálljon a lélegzete.


Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj